ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Keçikıran İlkokulu

Keçikıran İlkokulu

Adres
KEÇİKIRAN MAH. KEÇİKIRAN KÜME EVLERİ KEEÇİKIRAN İLK OKULU BLOK NO 26 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Keçikıran İlkokulu misyonu, güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan,katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Yetiştirdiği Öğrenciler Bugünün Öğrencileri : Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, Sınavlarda başarı gösteren, Bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, Bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, Zamanını iyi planlayan, Diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.
08:10/14:30
Kaloriferli
Öğretmen servisimiz vardır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler ücretlerini kendi ödedikleri öğretmen servisiyle okula gelmektedirler.
İl merkezine uzaklık 30 km´dir.
E twinning